Huomio - Kun sivua ei ole käytetty 10 minuuttiin, suojattu yhteys American Expressiin katkeaa ja sisäänkirjautumistiedot on annettava turvallisuussyistä uudelleen.

Vapaa-aika

Pistemaksu Platinum Matkapalvelussa

Pistemaksu Platinum Matkapalvelussa

Platinum Card -kortinhaltijana voit hyödyntää Membership Rewards -pisteitä kaikkien Platinum Matkapalvelun varausjärjestelmässä olevien lentojen sekä American Express Vacations Worldwide Cities & Resorts -ohjelmaan kuuluvien hotellien ja matkojen maksamiseen. Tilatessasi matkan Platinum Matkapalvelun kautta voit maksaa sen joko osittain tai kokonaan Membership Rewards -pisteillä. Pystyt maksamaan pisteillä myös kaikki palvelumaksut ja lentokenttäverot.

Tee matkavaraus soittamalla Platinum Matkapalveluun, jonka numeron löydät Platinum Card -korttisi kääntöpuolelta. Ilmoita varauksen yhteydessä, paljonko Membership Rewards -pisteitä haluat käyttää matkan maksamiseen. Tilauksen maksuun tulee käyttää American Express Platinum Card -korttia ja/tai vähintään 10 000 Membership Rewards -pistettä. Pistemaksu ei onnistu rinnakkaiskortilla tai mikäli korttitililläsi on maksuhäiriöitä.