Huomio - Kun sivua ei ole käytetty 10 minuuttiin, suojattu yhteys American Expressiin katkeaa ja sisäänkirjautumistiedot on annettava turvallisuussyistä uudelleen.

Vapaa-aika

Pistemaksu Lippupalvelun verkkokaupassa

Pistemaksu Lippupalvelun verkkokaupassa

Palkinto
Voit maksaa Lippupalvelun verkkokaupassa tehdyn tilauksen osittain tai kokonaan Membership Rewards -pisteillä. Maksa tilaus American Express -kortilla, jonka jälkeen voit valita Membership Rewards -pistemaksun. American Express veloittaa Membership Rewards -tililtäsi pisteitä haluamasi määrän ja hyvittää vastaavan summan rahana korttitilillesi. Lippupalvelun veloitus ja American Expressin hyvitys näkyvät laskullasi eri tapahtumina. Huomaa, että korttitilisi hyvitys ei välttämättä tapahdu samana laskutuskautena kuin tilausta koskeva veloitus. Jos pistemaksu ei kata tilauksen summaa täysmääräisesti, loppuosa veloitetaan korttitililtäsi.


Ehdot ja rajoitukset
Lippupalvelun verkkokaupassa tehdyn tilauksen maksamiseen tulee käyttää Suomen Membership Rewards -palkinto-ohjelmaan rekisteröityä American Express -korttia. Pistemaksu ei ole mahdollista rinnakkaiskortilla tai yrityskortilla tai mikäli korttitililläsi on maksuhäiriöitä. Tilauksen maksuun tulee käyttää vähintään 2000 Membership Rewards -pistettä. Kun pistemaksu on suoritettu, pisteitä ei voi palauttaa Membership Rewards -ohjelmaan.

Huomaa, että pistemaksuun siirryttäessä Membership Rewards -tilisi todennetaan vertaamalla Lippupalvelun verkkokauppaan rekisteröimiäsi tietoja American Expressille rekisteröimiisi tietoihin. Mikäli olet rekisteröinyt Lippupalvelun tietoihin eri postinumeron kuin American Expressille, ei tilisi todennus eikä pistemaksu onnistu. Tarkista siis, että osoitetietosi täsmäävät.


Verkkokauppa: www.lippupalvelu.fi


1. Tee tilaus Lippupalvelun verkkokaupassa osoitteessa www.lippupalvelu.fi ja maksa se American Express -kortilla. Tilauksen loppusumma veloitetaan korttitililtäsi.


2. Suoritettuasi korttimaksun voit maksaa tekemäsi tilauksen osittain tai kokonaan Membership Rewards -pisteillä. Sinun tulee käyttää pistemaksuun vähintään 2 000 Membership Rewards -pistettä.


3. American Express veloittaa pisteet Membership Rewards -tililtäsi ja hyvittää korttitilillesi pistemaksua vastaavan summan rahana. Hyvitys näkyy korttitililläsi 2-3 päivän kuluttua.


Mikäli pistemaksu ei esimerkiksi teknisen häiriön vuoksi onnistu Lippupalvelun verkkokaupassa, ole 10 arkipäivän sisällä tilauksesta yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 09 6132 0400, niin teemme pistemaksun jälkikäteen.